vakantiehuis met zwembad ardeche naar provence

village de gites en ardeche
village de gites en ardeche a bessas village de gites en ardeche pres de barjac village de gites en ardeche pres de vallon pont d'arc village de gites en ardeche pres de vallon pont d'arc  gites en ardeche pres de vallon pont d'arc village de gites en ardeche pres de vallon pont d'arc village de gites en ardeche pres de vallon pont d'arc baby foot au village de gites en ardeche pres de vallon pont d'arc buvette du village de gites 


La Fontinelle, vakantiepark in de Ardèche


Halverwege Barjac en Vallon Pont d'Arc ligt het charmante dorpje Bessas. Daar is waar Nicole en Jean Claude u welkom heten voor een fijne en plezierige vakantie.Hun Franse vakantiepark, met de geur van de Provence, bestaat uit 14 vakantiewoningen. Deze vrijstaande huisjes, omringd door eiken en olijfbomen, liggen in een wilde en ongerepte natuur.
Geniet van het panoramische uitzicht, van het rustige, verwarmde privé zwembad en van een vriendelijke

In de buurt vindt u: Vallon Pont d'Arc, Barjac, de Gorges de l'Ardèche, Gorges du Chassezac, Gorges de la Cèze, Bois de Païolive, grotten, défilés van Ruoms, kastelen, musea, oude dorpjes.

Er worden activiteiten georganiseerd op het park (wandelen, jeu de boules toernooien, gezamenlijke maaltijden, dansavonden ...)

Voor een geslaagde vakantie in de Ardèche ...

location qui accepte les chiens         location qui accepte les cheques vacances         location en ardeche labellisée cles vacances         location avec acces internet